Opholdet på Fjordvang

Fjordvang har primært til huse i en to etagers bygning, der ligger som den ene af fire længer ud fra vores administrationsbygning. Yderligere er der otte pladser i stueplan i længen (Søvang) ved siden af Fjordvang.

På 1. salen af Fjordvang er der ni værelser med eget toilet/bad. I stuen tre værelser med fælles bad og toilet, og på Søvang otte værelser med eget toilet/bad, samt køkken.

Fokus på sund kost

På Fjordvang tilberedes der dagligt tre hovedmåltider med fokus på sund, varieret og årstidsbestemt kost, ligesom der tages højde for borgere, som af somatiske årsager skal have særlig kost/diæt. Derudover serveres der dagligt snack i form af kage, boller, frugt og lignende.

Tilberedningen af kost har høj prioritet på Fjordvang. Ofte er borgerne småt spisende, og det er derfor af stor betydning, at der er valgmuligheder til hvert måltid, og at maden er veltillavet, og ser indbydende ud.

Borgerne har endvidere adgang til et køleskab med mad og drikke døgnet rundt.

Har en borger lyst til ”havregrød” i løbet af dagen, klares dette også.

Borgerne er velkomne til at komme med forslag til menuen, og de er ligeledes velkomne til at deltage i tilberedningen, praktisk eller verbalt, alt efter evne. Ofte sidder der borgere i køkkenet og bare ”er”, mens der laves mad.

Endvidere kan køkkenet på Fjordvang bryste sig af igennem flere år at have fået tildelt Fødevarestyrelsens grønne Elite-smiley.